Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Μανταμαδο Λέσβου.. και παρεμβάσεις από το Δήμο Λέσβου και τη Δ.Ε. Μανταμάδου

Έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, των επισκεπτών, αλλά και τις υποδομές, πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Μανταμάδου, από το Δήμο Λέσβου και τη Δ.Ε. Μανταμάδου.


Ειδικότερα:

Τσιμεντοστρώθηκαν δύσβατα σημεία αγροτικών δρόμων στις περιοχές «Αγγουρέλια» και «Βλίσκος», ενώ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τσιμεντοστρώσεις και σε άλλες περιοχές με σκοπό την διευκόλυνση πρόσβασης αγροτών και κτηνοτρόφων στις εκμεταλλεύσεις τους.



Για τον ίδιο σκοπό, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας στις περιοχές «Ξύτλας», «Λάγκαδα», «Πλατόνες», «Σαρακίνα», «Αγγουρέλια», «Σκοτεινό», «Βαριά», «Καβακλί» και «Βρισά».

Ξεκίνησε και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η πλακόστρωση και η φωταγώγηση της αυλής του Αρχοντικού «Τζάννου».

Στην κατεύθυνση της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΛ, εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμού της κεντρικής δεξαμενής νερού και στις μικρές δεξαμενές των συλλεκτηρίων του Μανταμάδου



Ακόμη, πραγματοποιήθηκε ο γιορτινός στολισμός και στήθηκε στην Πλατεία του Μανταμάδου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ στο Πολύκεντρο Μανταμάδου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος:

20/12/2018: Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Μανταμάδου

23/12/2018: Γιορτή και βράβευση του μουσικού Μιχαήλ Κυριάκογλου, από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μανταμάδου.

25/12/2018: Γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Μανταμάδου.

28/12/2018: Εκδήλωση του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα».


1/1/2019: Κοπή βασιλόπιτας Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με κάλαντα από όλη την Ελλάδα από τη Χορωδία του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων «Η Ομόνοια».