Στο ακριτικό Αγαθονήσι ο Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχος Ελευθέριος ΝτουρουντοςΕορταστικές ευχές του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, από το ακριτικό Αγαθονήσι


Τον Αστυνομικό Σταθμό Αγαθονησίου επισκέφθηκε την παραμονή Χριστουγεννων (24-12-2018) ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Μαϊστρέλλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, ευχήθηκαν στον αστυνομικό που υπηρετεί στον εν λόγω Αστυνομικό Σταθμό ενόψει της εορταστικής περιόδου και του παρέδωσαν συμβολικά δώρα.

Από το ακριτικό Αγαθονήσι, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής απευθύνει προς όλους ευχές, εκ μέρους του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, για Kαλά Χριστούγεννα και για μια νέα δημιουργική χρονιά, με υγεία, δύναμη, ελπίδα και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο.