Παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λέσβου έψαλλαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Μυτιλήνης



Μια όμορφη έκπληξη είχαν χτες οι παππούδες και οι γιαγιάδες που φιλοξενούνται στο  Γηροκομείο Μυτιλήνης.


Παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μαζί με τους γονείς τους,  τις Διευθύντριες των Σταθμών και την Αναστασία Αντωνέλλη, αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λέσβου, έψαλαν τα κάλαντα και χάρισαν γλυκά, βασιλόπιτες και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά και το προσωπικό των Παιδικών, δημιουργώντας μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα στους αγαπημένους υπερήλικες και στο προσωπικό του Ιδρύματος.

Η Αντιδήμαρχος, εξέφρασε τις ευχές της Δημοτικής Αρχής για Υγεία και Καλές Γιορτές μαζί με τις ευχαριστίες στη Διεύθυνση και στο προσωπικό του Ιδρύματος για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος. «Ήρθαμε να σας εκφράσουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας και να σας προσφέρουμε μια αγκαλιά και μια νότα χαράς με ότι καλύτερο διαθέτουμε:  τις φωνούλες και τις κατασκευές των παιδιών μας των Παιδικών Σταθμών! Να είστε καλά σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας και Καλά Χριστούγεννα!», είπε η κα Αντωνέλλη.
Ο κ. Χρήστος Φραντζής, Διευθυντής του Γηροκομείου, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο για την έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο του Ιδρύματος, καθώς και για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη αυτή επίσκεψη.

 
Επίσης, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε χθες το πρωί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, με τίτλο:  «Προσφέρουμε Αγάπη- Παίρνουμε Χαρά».

Σε ένα  κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, τα παιδιά απόλαυσαν την δωρεάν θεατρική παράσταση «Ο Κατεργάρης Καλικάντζαρος», από την εθελοντική συμμετοχή της Θεατρικής ομάδας «Πασπαρτού», ενώ συγχρόνως προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου.