Λέσβος: Σε 7.216 άπορους η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων από τον ΟΚΠΑ του Δήμου Λέσβου



Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:


Ολοκληρώθηκε η  Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Έτσι για τις μέρες των εορτών εκ μέρους του Δήμου Λέσβου έγινε συνολική διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ και κοινωνικού Παντοπωλείου) σε 2888 οικογένειες , προσφέροντας βοήθεια σε 7.216 άπορους συνανθρώπους  μας.

Πέρα από τα τρόφιμα που έχουμε εξασφαλίσει με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους του Προγράμματος, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου καθοριστική ήταν η βοήθεια με τρόφιμα  των Προσκόπων του τόπου μας, των οποίων η «Χριστουγεννιάτικη Καλή τους Πράξη»  μας έδωσε μια μεγάλη ανάσα! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Επίσης, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στα Σούπερ- Μάρκετ  Α.Β για την ευγενική τους χορηγία, καθώς επίσης και στον ανώνυμο συμπολίτη μας που  συνέδραμε οικονομικά άπορο δημότη μας σπουδαστή με ευάλωτη υγεία.  

Καλούμε όσους θέλουν να βοηθήσουν με τρόφιμα το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, προκειμένου και μείς με την σειρά μας να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη των απόρων κατοίκων του τόπου μας, να απευθύνονται στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου: Αγίας Ειρήνης 10, στη Μυτιλήνη, τηλέφωνο 22510-27501 και 22510-45202 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ας μην ξεχνάμε πως η προσφορά είναι Πράξη Αγάπης και Αλληλεγγύης, όχι μόνο των Χριστουγέννων αλλά όλου του έτους για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μια ανάγκη που ο Δήμος μόνος του και εκ του θεσμικού πλαισίου της λειτουργίας του, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, χωρίς την ενεργοποίηση όλων.

Αναστασία Αντωνέλλη,
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ