«Χείμαρρος» στην Λαγκάδα (PIC, VID)


Πέτρες, λάσπη και φερτά υλικά στην περιοχή της Λαγκάδας ,Μυτιλήνης, μετά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή σήμερα το απόγευμα.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετώπισε η περιοχή της Λαγκάδας από την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε της απογευματινές ώρες. 

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Μόλις υποχώρησε λίγο το νερό, οι εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές. Ο χείμαρρος είχε κατεβάσει πέτρες, φερτά υλικά και λάσπη, που κάλυψαν δρόμους της περιοχής, ενώ στη μέση είχαν σχηματιστεί ρυάκια που μετέφεραν το νερό.

Σε ορισμένα σημεία, η λάσπη δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε σπίτια. 

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο από κινητό που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Π.Α


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ σε όλη την Λέσβο

Φούσκωσε το ποτάμι στον Παλαιόκηπο στη Γέρα και πλημμύρισε η περιοχή όπου σπεύδουν μηχανήματα του δήμου. Το νερό παρέσυρε δύο αυτοκίνητα, ήδη η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται στην περιοχή. Κλειστός είναι ο δρόμος στη διασταύρωση με το Πέραμα. Μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες για ακόμα μια φορά, μπροστά στον Αγιο Νικόλα στην Επάνω Σκάλα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στο παρκινγκ και σε άλλα σημεία όπου ο δήμος καθαρίζει τα φρεάτια. Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο πέτρες και λάσπη έχουν μεταφερθεί στο οδοστρωμα στην Παγανή, στα Θέρμα, προς Κουντορουδιά αλλά και στο Βόρειο μέρος του νησιού Καλλονή Πέτρα Μόλυβο.

Σε ποτάμι μετατράπηκε για ακόμα μια φορά από την έντονη βροχόπτωση και ο κεντρικός δρόμος στην Αγία Παρασκευή μπροστά από το σχολείο.