Εντυπωσιακή δωρεάν ξενάγηση του Open Lesvos σε 4 ξεχωριστά κτίρια στην περιοχή Σουράδα στη Μυτιλήνη


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη δωρεάν ξενάγηση του Open Lesvos το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Νοεμβρίου, σε 4 ξεχωριστά κτίρια στην περιοχή Σουράδα στη Μυτιλήνη.


Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν, άνοιξαν τις πόρτες τους  και μας υποδέχτηκαν φιλόξενα: την  υπεύθυνη του 2ου Παιδικού Σταθμού Μυτιλήνης κα. Κατραμάδου Σοφία, την κα. Δρεκόλια Ευγενία από το ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης,  καθώς και τους ιδιοκτήτες των κατοικιών κ. Γεωργαντέλλη Δημήτρη / κα. Αβαγιάννη Πέρσα και κα. Χαλκιάδη Μαρία.

Για την προετοιμασία και την υλοποίηση της δράσης, χρειάστηκε η υποστήριξη αρκετών εθελοντών, τους οποίους και ευχαριστούμε και ιδιαιτέρως τις επαγγελματίες ξεναγούς Εγγλεζοπούλου Έλσα, Νερατζή Ειρήνη, Κρητικού Ελένη, Γιαννίκου Εύα και Χατζηευστρατίου Όλγα. Ευχαριστούμε την Κελίδου Ελισάβετ για το σχεδιασμό του τρίπτυχου και της κονκάρδας, τον Μάριο Μητσέλλη για την υποστήριξη της ιστοσελίδας και τους φωτογράφους Πανάγου Μαρία, Σπέρκο Άρη, Σπύρο Παυλή, Ατσικμπάση Σταύρο, Πανάγο Ιάσονα και Χατζηγιαννάκη Δημήτρη.

Επίσης τους χορηγούς μας, που ενστερνίστηκαν το όραμά μας και συγκεκριμένα τα Therma Spa Mytilini, το κατάστημα Kotsovolos Μυτιλήνης, το Κτήμα Οινοφόρος, το Marina Yacht Club, τη SeturMarinas για την ευγενική παραχώρηση του χώρου όπου έγινε στο τέλος κάθε ξενάγησης ένα κέρασμα, το ζαχαροπλαστείο Γαρδένια και το καφέ Φευγάτος για το κέρασμα, την εταιρεία ΗΧΩ Α.Ε. για την υλικοτεχνική υποστήριξη και τα άνθη Καράλλη για τον στολισμό του χώρου

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση της πρωτοβουλίας μας έγινε από την: ΑΜΚΕ “ΙΔΕΑ”, η δε φετινή ξενάγηση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Πολιτιστικού συλλόγου Λουτρών “το Λιοστάσι”.

Η Ομάδα Επικοινωνίας του “Open Lesvos”