Παίρνεις ρόφημα στο ποτήρι σου, έχεις έκπτωση και σώζεις τον πλανήτη… στο MARUSH στην Προκυμαία Μυτιλήνης!

Παίρνεις καφέ στο ποτήρι σου, έχεις έκπτωση και σώζεις τον πλανήτη

Το MARUSH συμμετέχει σε ένα δίκτυο από επιχειρήσεις στις οποίες οι καταναλωτές θα έχουν έκπτωση στο ρόφημα τους αν δε χρησιμοποιούν ποτήρι μίας χρήσης αλλά φέρνουν το δικό τους επαναχρησιμοποιούμενο.

Από 16/05/2018 το MARUSH Blanc προσφέρει έκπτωση σε όσους πελάτες έχουν το δικό ρους επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι

Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα 1.000.000 πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης μόνο για τον καφέ μας στο χέρι. Ελάχιστα από αυτά ανακυκλώνονται. Όλα τα υπόλοιπα καταλήγουν στις χωματερές και στις θάλασσες μας. Για λίγα λεπτά απόλαυσης βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία του πλανήτη και ενδεχομένως τη δική μας. Αλλάζοντας λίγο τις συνήθειες μας μπορούμε εύκολα να κάνουμε τη διαφορά. Ας ξεκινήσουμε από το πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης!
www.stopotirimou.gr

Παίρνεις καφέ στο ποτήρι σου, έχεις έκπτωση και σώζεις τον πλανήτη! Η προϋπόθεση είναι μια: Να πας να πάρεις τον καφέ σου έχοντας μαζί σου το ποτήρι σου πολλαπλών χρήσεων με στόχο να σταματήσει να επιβαρύνεται το περιβάλλον με πλαστικά απόβλητα.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία stopotirimou.gr ανήκει σε εθελοντές της Greenpeace από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για όλους, για αυτό και ξεκινάμε αλλάζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες και δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Μέσα από την ιστοσελίδα stopotirimou.gr μπορείς να μάθεις ποια είναι τα καφέ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβάλλοντας στη διάσωση του πλανήτη μας!

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης είναι η LesvosPost media

INFO


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης