Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Για διπλό…. «τίτλου» ο Αιολικός στου Ζωγράφου με τον Ηλυσιακό

Ο Αιολικός πάει στου Ζωγράφου να παίξει με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας, τον Ηλυσιακό

Μπορεί στην Ηλιούπολη απέναντι στον  Χαραυγιακό και στην Κόρινθο ο Αιολικός να τα πήγε πολύ καλά μαζεύοντας 4 βαθμούς, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις δυο εντός έδρας νίκες τον έχουν φέρει στην κορυφή του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο τα παιχνίδια που δίνουν τίτλους και δείχνουν την δυναμική μιας ομάδας, είναι αυτά όπως το κυριακάτικο. Ο Αιολικός πάει στου Ζωγράφου να παίξει με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας, τον Ηλυσιακό, και αν και από εκεί καταφέρει να φύγει αλώβητος, τότε μπορεί να μιλά ξεκάθαρα πλέον για πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο crash test για τους παίκτες του Στύλου, καθώς απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα με πολύ δυνατή παραδοσιακά έδρα, με κόσμο και μάλιστα φανατικό, αλλά και έναν αντίπαλο που έχει επίσης πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος.



Ο Ηλυσιακός με 7 βαθμούς έχει μέχρι στιγμής κερδίσει εντός την Χαλκίδα και έχει παραχωρήσει λευκή ισοπαλία στους Αγ. Αναργύρους, ενώ έχει κερδίσει 2-0 στην Ερέτρια, χάνοντας με το ίδιο σκορ στην Σαντορίνη από τον Πανθηραϊκό. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην άμυνα, έχοντας δεχτεί 2 μόλις γκολ στα παιχνίδια της, ενώ σκοράρει επίσης δύσκολα. Ο Απόστολος Στύλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αποστόλη Λαλά, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στην διάθεσή του.

Παρών και ο κόσμος του Αιολικού που θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μακριά από το νησί, ενώ όλο σχεδόν το Δ.Σ. της ομάδας θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών, δείγμα του καλού κλίματος και της ευφορίας που επικρατεί στο στρατόπεδο του Αιολικού.

Γ’ Εθνική, 4 Νοεμβρίου (15.00)

Πανθηραϊκός – Θύελλα Καμαρίου
Αγ. Ανάργυροι – Απόλλων Ερέτριας
Αγ. Ιερόθεος – Καλλιθέα
Χαραυγιακός – Κόρινθος
Χαλκίδα – Αιγάλεω
Ηλυσιακός – Αιολικός.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ