Ο Γιώργος Σπάρταλης στον πάγκο του Ατρόμητου



Ο Γιώργος Σπάρταλης είναι ο αντικαταστάτης του Φώτη Κοκκινέλλη στον πάγκο του Ατρόμητου Ανεμότιας. 

Η διοίκηση του συλλόγου στο χτεσινό της ΔΣ αποφάσισε τελικά να κάνει δεκτή την παραίτηση του Κοκκινέλλη, παρά την αρχική πρόθεση του Δημήτρη Μητρέλλου να παραμείνει ο έμπειρος τεχνικός, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Βάιος Ρίππης.  Έτσι ο Γ. Σπάρταλης, λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Αναγέννησης, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Ατρόμητο όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ατρομήτου ευχαριστεί τους Κοκκινέλλη και Ρίππη, τονίζοντς πως η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ αυτή την στιγμή  και αυτό είναι μια αλλαγή προπονητή:  

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Ατρόμητου Ανεμώτιας αποφάσισαν να κάνουν δεκτή την παραίτηση του προπονητή Φώτη Κοκκινέλη και του γυμναστή Βάιου Ρίππη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, καθώς και οι δυο ήταν άψογοι στα καθήκοντα τους και κανένας παίχτης ή διοικητικός παράγοντας της ομάδας δεν είχε το παραμικρό παράπονο, όμως τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα έδειξαν ότι η ομάδα χρειάζεται ένα δυνατό σοκ, μια επανεκκίνηση. 

Τους ευχόμαστε λοιπόν καλή συνέχεια και ελπίζουμε ότι οι δρόμοι μας κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν κάτω από καλύτερες συνθήκες.  
Νέος προπονητής επιλέχτηκε να αναλάβει ο πολύπειρος Γιώργος Σπάρταλης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.».