«Πέτρα - Λαφιώνα – Άναξος»- Η Κυριακάτικη πεζοπορία από τον ΟΡΕΙΑΣ


Η πεζοπορία αυτής της Κυριακής θα είναι στα Β.Δ. του νησιού, από την Πέτρα μέχρι την Άναξο μέσω Λαφιώνας.

Πρόκειται για μια διαδρομή  μονοπατιών και αγροτικών δρόμων ,σε μια περιοχή με πλούσια βλάστηση και όμορφη θέα. Θα κάνουμε και μια στάση στο ξωκλήσι τον Αγίου Αλεξάνδρου όπου βρίσκονται και τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού. Είναι μέτριας δυσκολίας και θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες .Θα καταλήξουμε στην Άναξο  και από εκεί με το πούλμαν θα πάμε στο Μόλυβο όπου  όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή – bazaar και να γευθούν το χριστουγεννιάτικο κρασί (glühwein) και το  φαΐ που προσφέρεται στους πάγκους.

H αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 από το My Market του κεντρικού parking  της Μυτιλήνης και τα ορειβατικά μποτάκια ,όπως τις περισσότερες φορές, είναι απαραίτητα. Επίσης χρήσιμο θα είναι να έχουμε αφήσει στο πούλμαν και ένα ζευγάρι παπούτσια ακόμα γιατί τα μονοπάτια θα είναι ακόμα λασπωμένα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 20:00 της Παρασκευής 30/11 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης*, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την  φόρμα δήλωσης . Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά.

*Έχουμε τροποποιήσει λίγο τη διαδικασία συμμετοχής μέσω της  φόρμας δήλωσης  Εάν θέλετε να δηλώσετε την συμμετοχή και άλλων ατόμων,παρακαλούμε επαναλάβετε τη διαδικασία υποβολής όσες φορές χρειάζεται με την "υποβολή νέας απάντησης".