Έξαλλος ο Δήμαρχος- Σκληρά λόγια Γαληνού προς τον κάτοικο και τους συκοφάντες που μήνυσε ο ίδιος


Μετά την απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης να αφεθεί ελεύθερος ο μηνυθείς για συκοφαντική δυσφήμιση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, χωρίς ακόμα να ορισθεί δικάσιμος, ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση :


«Για ακόμα μια φορά θρασύδειλα υποκείμενα, που τους παρέχουν ασυλία σκοτεινοί εντολοδόχοι, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ούτε το θάρρος ούτε την υπόσταση να στηρίξουν τα ανήθικα ψεύδη τους μπροστά στην Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία με την τακτική των αργών τυπικών διαδικασιών, ουσιαστικά τους «κλείνει το μάτι» και αφήνει την κοινωνία ανυπεράσπιστη. Μάλιστα όλοι αυτοί οι ανήθικοι συκοφάντες, μόλις τα πρόσωπά τους αποκαλυφθούν και βιώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, εκλιπαρούν για βοήθεια και οίκτο επειδή αυτοί που τους παρακινούν δεν έχουν ούτε καν το θάρρος να τους στηρίξουν.

Είναι καιρός η οργανωμένη και ανήθικη στοχοποίησή μου να τελειώσει. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί άμεσα χωρίς αναβολές. Προκαλώ για ακόμα μια φορά αυτούς που βρίσκονται στην ίδια «συμμορία»  και διαβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου να εμφανιστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης  και να καταθέσουν στοιχεία για όλα όσα μου καταλογίζουν. Να εμφανιστούν οι ηθικοί αυτουργοί, οι συκοφάντες του διαδικτύου και όλοι αυτοί που βρίσκονται από πίσω και τους παρέχουν ασυλία.»