Απεβίωσε ο Ελευθέριος Τρύφων – Μεγάλη απώλεια για τον Αιολικό, την Λέσβο και την Οικ. Τρύφων


Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας


Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών ο Ελευθέριος Τρύφων, πατέρας του Θόδωρου και του Παναγιώτη, αφήνοντας ως κληρονομιά την τεράστια κοινωνική του δράση και τη σπουδαία προσφορά του σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και στον Αιολικό, αλλά και γενικά στην Λέσβο με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες .

Η εξόδιος ακολουθία σύμφωνα με την οικογένεια θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13  Νοεμβρίου   2018 και  ώρα : 3:30 από τον   Ιερό   Ναό   ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Παράκληση την οικογένειας είναι αντί στεφάνου να δοθούν χρήματα στο  Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ: GR 7301104150000041554550065

Το LesvosPost.com και ο δημοσιογράφος Στρατής Τσιντωτας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αιολικού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός αναζητεί τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Ελευθέριο Τρύφων, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα κοινωνικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και προς τον τόπο του. Ο Αιολικός έχασε ένα σεβαστό μέλος της οικογένειάς του και το πένθος είναι βαρύτατο.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γριπιώτης Σταύρος»

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια Τρύφων για τον χαμό του Ελευθέριου Τρύφων. Η εν γένει του προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό είναι χαρακτηριστική και θα παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό κουράγιο στους οικείους του.

ΣΦΑΜ, ΘΥΡΑ 3»

Η ενημέρωση της οικογένειας για το τελευταίο αντίο: