Μετά από πολλά χρόνια…. Άσφαλτος στη οδό Μικράς Ασίας Μυτιλήνης- Σε εξέλιξη τα έργα για το χρόνιο πρόβλημα

Χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Δήμο Λέσβου, το έργο της αποκατάστασης της βατότητας με ασφαλτικό της οδού Μικράς Ασίας, στην Επάνω Σκάλα, από τη διασταύρωση της με την οδό Ναυμαχίας Έλλης, που χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

Πρόκειται για ένα βασικό δρόμο που είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές και η ασφαλτόστρωση του οποίου διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία οχημάτων και τη διέλευση πεζών. Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, έγινε απόξεση (φρεζάρισμα) και απομάκρυνση των επιφανειακών στρώσεων του παλαιού οδοστρώματος και εν συνεχεία επίστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, σε σχετική δήλωση, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου επεσήμανε εξής: «Η ασφαλτόστρωση της οδού Μικράς Ασίας, μιας βασικής οδικής αρτηρίας που δέχεται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, καθώς και άλλες που ακολουθούν αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των δημοτών, την ποιότητα ζωής και τις υποδομές. Με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Κώστα Κατσαρό και την Τεχνική μας Υπηρεσία παρακολουθούμε και αυτό το έργο από κοντά, όπως και όλα τα έργα του Δήμου μας, ώστε να ολοκληρωθεί με άριστο τεχνικό αποτέλεσμα καταβάλλοντας προσπάθεια ώστε η όποια ταλαιπωρία των συμπολιτών μας να είναι η μικρότερη δυνατή. Το αποτέλεσμα όμως είναι σημαντικό και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου ορατή από όλους».