Συμπλοκές σώμα με σώμα και μαχαιρώματα στους Πύργους Θερμής Λέσβου μεταξύ μεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση είχαμε χτες το βράδυ στους Πύργους Θερμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια.

Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σε καυγά μεταξύ παράνομων μεταναστών και «προσφύγων» που «φιλοξενούνται» σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή των Πύργων Θερμής Λέσβου υποχρέωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης να τρέξουν στην περιοχή για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να συλλάβουν τους δράστες.

Οι μετανάστες διαμένοντες σε ενοικιαζόμενα στην περιοχή συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Κατά πληροφορίες υπήρξαν μαχαιρώματα και συμπλοκές σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν μετανάστες.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύονται.



Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου και προχώρησαν σε συλλήψεις, ενώ όπως είναι φυσικό όλο το χωριό είναι αναστατωμένο, καθώς τα επεισόδια σημειώθηκαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του χωριού.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ LESVOSPOST



UPDATE- Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (01-11-2018) στην περιοχή της Θερμής στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τρεις (3) αλλοδαποί, (δύο 17χρονοι και 28χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απειλής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το βράδυ, στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες και ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τέσσερις (4) έτερους αλλοδαπούς (δύο 19χρονους, 20χρονο και 21χρονο) κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν οι τελευταίοι, όπως καταγγέλθηκε με αιχμηρό αντικείμενο.
Προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.