Έργα και καθαρισμοί σε όλη την Μυτιλήνη για την άφιξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και υπουργών την 8η Νοεμβρίου (PICS)

Σε εγρήγορση εδώ και λίγες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου Λέσβου

Έργα καλλωπισμού και καθαρισμού πραγματοποιεί ο Δήμος Λέσβου με αφορμή την παρουσία του ΠτΔ Προκοπή Παυλόπουλου στην Μυτιλήνη την Πέμπτη 8 Νοέμβριου

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και υπουργών (Καμένος, Σκουρλετης, Χαριτσης) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη οι εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της Μυτιλήνης από τον Τούρκικο ζυγό.



Εδώ και λίγες ημέρες παντού βλέπεις συνεργεία του Δήμου Λέσβου όπου πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης απ όπου θα περάσει η πομπή του ΠτΔ.

Αν και το πρόγραμμα επισκέψεως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί παρακάτω σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το πιθανό πρόγραμμα:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται στη Μυτιλήνη στις 10:15, όπου θα τον υποδεχθεί ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαληνός, και θα μεταβούν μαζί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου θα τελεστεί δοξολογία.

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος θα μεταβεί στο Ηρώο Πεσόντων για κατάθεση Στεφάνου, και αμέσως μετά στον χώρο της παρέλασης , στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα του πρόεδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει επίσης γεύμα από τον δήμαρχο  Λέσβου, επίσκεψη για προσκύνημα στον Ταξιάρχη Μανταμαδου κ.α.