Στην 5η Athens International Tourism Expo η Λέσβος

Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων b2b, με τους εμπορικούς επισκέπτες της “5th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO”. 


Όπως έχει προαναγγελθεί, ο Δήμος Λέσβου σε συνεργασία με τους αναπτυξιακούς – τουριστικούς φορείς του νησιού, θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση “5η Athens International Tourism Expo”, που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo” της Αθήνας, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018.

Με δεδομένο ότι στη φετινή διοργάνωση, θα φιλοξενηθούν περί τους 150 εμπορικούς επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου, θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους του Δήμου Λέσβου και στους “συνεκθέτες” του νησιού που θα παρευρίσκονται στο περίπτερο (τουριστικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων), στη διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματικών συναντήσεων b2b, με τους προσκεκλημένους εμπορικούς αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου.   

Οι b2b αυτές συναντήσεις με τους προσκεκλημένους hosted buyers, θα είναι προκαθορισμένες ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 500 τ.μ. και θα είναι άρτια οργανωμένες, ώστε ο κάθε επαγγελματίας του τουρισμού να μπορέσει να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, με στόχο την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών.    

Μέσω του “b2b on line program”, οι εκπρόσωποι του Δήμου και οι επιχειρηματίες της Λέσβου, με το δικό τους κωδικό, θα έχουν στη διάθεσή τους τον πλήρη κατάλογο και το επαγγελματικό profile όλων των buyers, ώστε να μπορέσουν να “κλείσουν” τα δικά τους meetings με τους εμπορικούς επισκέπτες της επιλογής τους, βάσει της υπάρχουσας διαθεσιμότητας. Η είσοδος των εκθετών στην “B2B Meetings Area”, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με barcode.

Όσοι εκ των παραπάνω, θα παρευρεθούν στην “5η Athens International Tourism Expo” και ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα των προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων b2b, πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα – δήλωση συμμετοχής (έχει αποσταλεί ατομικά προς τον καθένα) και να την αποστείλουν απευθείας μέσω email στη διοργανώτρια εταιρεία “LEADEREXPO” μέχρι τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. (email: admin@leaderexpo.gr).   


Για περαιτέρω διευκρινιστικές πληροφορίες και απόκτηση της δήλωσης συμμετοχής (για όσους δεν την έχουν ήδη λάβει), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύμβουλο marketing της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λέσβου Πάνο Πίτσιο (τηλ.  22510 22143 & 6973 004872, email: pitsiosp1@gmail.com & pitsiosp@otenet.gr).