Θα παρέδιδαν βαλίτσα με ναρκωτικά στην περιφερειακή οδό Μυτιλήνης–Καλλονής…-3 συλλήψεις (VID, PIC)


Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λέσβο

Στη σύλληψη μίας 44χρονης και ενός 37χρονου αλλοδαπού καθώς και ενός  ημεδαπού, ηλικίας 46 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες;, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα Μυτιλήνης κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε η 44χρονη να κατέχει εντός χειραποσκευής, μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθαρού βάρους πέντε κιλών, εννιακοσίων δύο γραμμαρίων και δεκαοκτώ εκατοστών του γραμμαρίου (5.902,18gr), όπως επίσης και μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη, βάρους τριακοσίων ογδόντα έξι γραμμαρίων και σαράντα τριών εκατοστών του γραμμαρίου (386,43gr).

ΦΩΤΟ Κ.Λ.Μ


Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού στην περιφερειακή οδό  Μυτιλήνης - Καλλονής, προσήλθαν ο 46χρονος και ο 37χρονος,  ως οδηγός και συνοδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, για να παραλάβουν τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε κατ' οίκον έρευνα στην οικία του 46χρονου, όπου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων ευρώ (900€).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ως άνω ναρκωτικές ουσίες, το Ε.Ι.Χ. όχημα, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα και το συνολικό χρηματικό ποσό των χιλίων ενενήντα ευρώ (1.090€).