«Κηδεία….» | Αιολικός-Αιγάλεω 0-1 (PICS)


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.


Γράφει για το  LesvosPost ο Στρατής Τσιντώτας

Όπως ακριβώς έχασε το προηγούμενο του παιχνίδι μέσα στου Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό, έτσι και σήμερα, ο Αιολικός γνώρισε μια πολύ «πικρή» ήττα με 0-1 από το Αιγάλεω μέσα στην Μυτιλήνη και απομακρύνθηκε από την κορυφή του 7ου ομίλου.

Μπροστά σε 1000 και πλέον οπαδούς του, ο Αιολικός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο μέρος, δημιούργησε και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες και έδειχνε πως έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, με το Αιγάλεω να απειλεί ελάχιστα στο διάστημα αυτό.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ, καθώς όπως και πριν μια εβδομάδα, ο Ποτουρίδης κέρδισε πέναλτι.

Αυτή την φορά ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο όπως στο προηγούμενο ματς, με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Αυτή η φάση αποσυντόνισε τους παίκτες του Στύλου με το Αιγάλεω να παίρνει μέτρα όσο περνούσε η ώρα, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 91ο ο Τσαφταρίδης εκτέλεσε φάουλ , ο Ζαχαρής δεν απομάκρυνε σωστά (του έγινε φάουλ αλλά δεν σφυρίχτηκε) και ο Μπατής από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το ματς τελείωσε στο 101, αλλά στο δεκάλεπτο που ακολούθησε ο Αιολικός δεν μπόρεσε να αλλάξει την μοίρα του και μέσα σε δυο αγωνιστικές , έχασε δυο «δικά» του παιχνίδια.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (65' Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα (79' Παλαμουτσής), Λαμπράκης (62' Σεφουλάι)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλύβας): Ασηνέλης, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης (79' Ζουμπουλάκης), Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μάρης, Μπέλερης (94' Ζάχι), Γουνδουλάκης, Βέρμπης, Ραχίμ (57' Ψυχογιός), Φαρινόλα (85' Μπαττής)

Η LesvosPost WEB TV βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Αργότερα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και την συνέντευξη τύπου

Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα του 7ου Ομίλου, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ  7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου- ΑΟ Χαλκίς 0-1 
Καλλιθέα – Ηλυσιακός ΑΟ 0-0
Αιολικός – Αιγάλεω 0-1
Απόλλων Ερέτριας – Πανθηραϊκός ΑΟ 0-2
ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΟ Αγίου Ιερόθεου 1-4
ΓΣ Αγίων Αναργύρων – Χαραυγιακός 1-0