Η Ειρήνη Στεργιανού από την Λέσβο στην επόμενη φάση του Next Top Model [pics, vid]

Δίχασε τους κριτές του Greece’s Next Top Model και έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Η Ειρήνη Στεργιανού δέχτηκε “σκληρή” κριτική από την επιτροπή του fashion show αλλά κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Την Δευτέρα 01/10 παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Greece's Next Top Model το οποίο μεταδίδεται από το STAR CHANNEL και πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι να δούμε ποια κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» για το σπίτι του reality.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Queen.gr το πρώτο κορίτσι που έχει βρεθεί ήδη στο σπίτι είναι η Ειρήνη Στεριανού η Σταρ Πελοπόννησος 2015, η όποια κατάγεται από το Μεσοτοπο της Λέσβου, την οποία είδαμε να περνάει την πρώτη φάση.

Η 23χρονη Ειρήνη Στεριανού πήγε στο GNTM γιατί από παλιά το όνειρό της ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ ωστόσο κάποια στοιχεία θεωρήθηκαν απαγορευτικά για τους κριτές, όπως το τατουάζ στο δεξί μηρό της και το μεγάλο στήθος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στάθηκε στο στήθος της διαγωνιζόμενης και αυτός ήταν ο λόγος που η ίδια την απέρριψε. Ωστόσο η παίκτρια πέρασε με 3 ναι και 1 όχι.

Η Ειρήνη Στεριανού και φέτος όπως άλλωστε κάθε χρόνο μέρος των διακοπών της το πέρασε στην Λέσβο





Το μελαχρινό μοντέλο έχει ήδη ποζάρει στον φακό του μεγαλύτερου ανδρικού brand σε μια φωτογράφιση που θα ανάψει φωτιές!

Η Ειρήνη φωτογραφήθηκε για την ηλεκτρονική έκδοση του ελληνικού Playboy και παρακάτω μπορείς να μόνο μερικές από τις σέξι πόζες της.






Και σε αλλες φωτογραφισεις