Foxbet: Ταμειάρα με κόντρες στα φαβορί!


Πολύ γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλογές υπάρχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για να πληρωθούμε.


Εμείς στο Foxbet.gr, θα πάμε ταμείο με κόντρες στα φαβορί στην αγγλική Premier League και την ισπανική Primera Division.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ

Τέλος στο σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα της Γουέστ Χαμ έβαλε η Μπράιτον που τη νίκησε με σκορ 1-0. Τα «σφυριά» δεν ήταν χειρότερα, ωστόσο δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο γκολ που δέχθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα τους είναι βελτιωμένη και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ζήτησε αντίδραση για το αποψινό ντέρμπι του Λονδίνου. Στον αντίποδα, η Τότεναμ μπορεί να μην ήταν πειστική, επιβλήθηκε ωστόσο 1-0 της Κάρντιφ. Συμπλήρωσε έτσι τρία συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, ενώ έχει μπροστά της την ευκαιρία να σπάσει ιστορικό ρεκόρ και να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε λονδρέζικα ντέρμπι. Επίδοση που δεν έχει καταφέρει από το 1961. Σαφέστατο φαβορί οι «πετεινοί», όμως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το ματς. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί μέσα στην έδρα τους και θα κοιτάξουν στα μάτια την Τότεναμ, όπως έκαναν με Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει νόημα να κοντράρουμε τους «σπερς» και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη

Έχει σκορπίσει έντονο προβληματισμό η Μπαρτσελόνα φέτος και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Το 4-2 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, αποδείχθηκε... αναλαμπή και στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή «κόλλησε» στο 1-1 με τη Βαλένθια. Δεδομένα λοιπόν, η θέση του Βαλβέρδε παραμένει επισφαλής. Από την άλλη, η Σεβίλλη συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις γκέλες των υπόλοιπων και με το 2-1 επί της Θέλτα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετράει έτσι τέσσερις συνεχόμενες νίκες, παρότι έχει ήδη βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πολύ δύσκολα θα κάνει κι άλλο στραβοπάτημα η «Μπάρτσα», αλλά οι Σεβιγιάνοι βγάζουν «φωτιές» στην κόντρα. Σε μια από αυτές αν κάνουν τη ζημιά, θα μας χρυσοπληρώσουν. Για αυτό θα κοντράρουμε τους «μπλαουγκράνα» και θα πάμε με το 2DNB.