Καλή επιτυχία ΟΛΓΑ | Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες με την Εθνική η ΄Ολγα Φιάσκα από την Μυτιλήνη


Η ΄Ολγα αγωνίζεται στις 12 Οκτωβρίου 2018


Στο μακρινό Μπουένος Άιρες  της Αργεντινής ταξίδεψαν χτες (2/10) δεκατρείς  αθλητές και αθλήτριες μέλη της ελληνικής αποστολής,  που θα συμμετάσχουν  στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν   για τα αγωνίσματα του Στίβου 11-17 Οκτωβρίου 2018. Η ομάδα είναι ιδιαίτερα δυνατή καθώς αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες, που διαθέτουν τα αγωνιστικά εφόδια να φτάσουν στη διάκριση.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Μυτιληνιά Πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης  ΄Ολγα Φιάσκα, που θα αγωνιστεί στα 5000μ. Βάδην. 

Η ΄Ολγα  αγωνίστηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Γκιορ της Ουγγαρίας, όπου κατέλαβε την 2η θέση στο αγώνισμα των 5000μ. Βάδην. Μαζί της  στην Αργεντινή θα βρεθεί  και  ο προπονητής της και Ομοσπονδιακός    του ΣΕΓΑΣ Γρηγόρης Κοντός,  η παρουσία του οποίου είναι πολύ σημαντική για την αθλήτρια αφού θα μπορέσει να την καθοδηγήσει-εμψυχώσει θετικά,  κατά την διάρκεια του αγωνίσματός της.

Οι δυνατότητες της ΄Ολγας  Φιάσκα  σύμφωνα με  τα  μέχρι στιγμής αποτελέσματα  της αγωνιστικής εξέλιξης και πορείας της, δείχνουν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της  βαδίζει  σαν μια έμπειρη  και μεγάλη  αθλήτρια, με πολύ καλή τεχνική  σύμφωνα με τους κανονισμούς,  σ΄ αυτό το δύσκολο και επίπονο αγώνισμα, με συνεχή ανοδική πορεία,  καταρρίπτοντας κάθε φορά σε κάθε αγώνα που συμμετέχει τις επιδόσεις της, παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησής της στο γερασμένο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και στα σοκάκια του χωριού της τα Πάμφιλα της Λέσβου .

Ευχή μας να είναι  πάνω  απ΄ όλα  υγιής  την ημέρα των αγώνων και να χαρεί την συμμετοχή της    σ΄ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση   και στο αγώνισμα που τόσο πολύ αγαπάει. Γνωρίζοντας ότι έχει  όλες τις δυνατότητες, είμαστε σίγουροι  ότι και αυτή τη φορά  θα προσπαθήσει  και θα βαδίσει για την καλύτερη δυνατή διάκριση  με τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα. 

****Η ΄Ολγα αγωνίζεται στις 12 Οκτωβρίου 2018 - ώρα Ελλάδος  20:00  (ώρα 15:00 Αργεντινής) και μπορείτε  να   παρακολουθήσετε την προσπάθειά της από το Ολυμπιακό Κανάλι.

Καλή Επιτυχία !!!

Αναλυτικά η ομάδα στίβου που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Παίδες

110 μ. εμπ.: Γιάννης Καμαρινός (Ολυμπιακή Δομή)
Επί κοντώ: Αντώνης Σάντας (ΑΟ Φιλοθέης)
Σφυροβολία: Θοδωρής Ζιώγας (ΓΑΣ Νιγρίτας "Βισάλτης")
Ακοντισμός: Γεράσιμος Καλογεράκης (ΟΦΗ)
10.000 μ. βάδην: Ανθιμος Κελεπούρης (Φίλιππος Βέροιας)

Κορασίδες

800 μ.: Ελένη Ιωαννίδου (Φίλιππος Βέροιας)
3.000 μ.: Βασιλεία Σπύρου (Πανιώνιος)
Υψος: Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρα 2015)
Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ)
Δισκοβολία: Σοφία Κεσίδη(Κένταυρος Χαλκιδικής)
Σφυροβολία: Σταυρούλα Κοσμίδου (Αίολος Μακεδονίας)
Ακοντισμός: Ελίνα Τζένγκο (Κένταυρος Χαλκιδικής)
5.000 μ. βάδην: Ολγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης.)