Σήμερα η 2η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου- Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Καλλονή και Μόρια

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα, στις 16.30, το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.


Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν σε Καλλονή και Μόρια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα δεν παρουσιάζουν επίσης ενδιαφέρον.

Στην Καλλονή αναμετρώνται δυο ομάδες που ξεκίνησαν με το δεξί, εκτός έδρας μάλιστα και έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Ο Αρίων Μ. θα υποδεχτεί τον Αετό, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο διπλό μέσα στον Παπάδο, ενώ ο Αετός επίσης θέλει να φύγει με το τρίποντο μετά την εύκολη επικράτηση στον Πολιχνίτο.

Στη Μόρια ο Ατρόμητος μετά την ήττα-σοκ από την Αναγέννηση με 4-3 (όπως είχε διαμορφωθεί το παιχνίδι) δεν θέλει να μείνει χωρίς βαθμό και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο κόντρα στον πολύ δυνατό Όλυμπο, ο οποίος προέρχεται από το εντυπωσιακό 8-0 επί του Αλκιβιάδη. Στα Παράκοιλα, ο Διαγόρας θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Ανδρονικά για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ενώ στο Πλωμάρι ο Αιγέας θέλει να κάνει σεφτέ με αντίπαλο τον Παλλεσβιακό. Στον δεύτερο όμιλο, εκτός από το ματς της Μόριας, αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι της Προοδευτικής με την Αναγέννηση, με τους γηπεδούχους να μην έχουν περιθώριο για δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, μετά από αυτήν από τον Απόλλωνα Δαφίων, ενώ από την άλλη η ομάδα της Γέρας θέλει να δώσει συνέχεια στην νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Στην Θερμή, τέλος, ο Οδυσσέας Ελύτης είναι το φαβορί κόντρα στον Αλκιβιάδη. Να σημειώσουμε πως οι αναμετρήσεις του Απόλλωνα με τον Μεσότοπο και του Αιγείρου με τον Πολιχνίτο θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη και αυτό γιατί σε Καλλονή και Θερμή γίνονται άλλα παιχνίδια σήμερα.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Α’ Όμιλος

Ανδρονικάς – Διαγόρας
Αρίων Μ. – Αετός
Αιγέας – Παλλεσβιακός
Αίγειρος – Πολιχνίτος (10/10)

Β΄ Όμιλος

Οδυσσέας Ελύτης- Αλκιβιάδης
Προοδευτική – Αναγέννηση
Ατρόμητος – Όλυμπος
Απόλλων Δ. – Μεσότοπος (10/10).


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ