ΝΔ: Κίνδυνος οριστικού «λουκέτου» στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης


Ερώτησή προς τον υπουργό Υγείας από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, Βασίλης Οικονόμου και Χαράλαμπος Αθανασίου


Στις συνθήκες που επικρατούν στο κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και ειδικά στην Ψυχιατρική Κλινική που βρίσκεται ένα βήμα πριν το κλείσιμό της αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, Βασίλης Οικονόμου και Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι ρωγμές στους τοίχους είναι πιο εμφανείς από ποτέ και φοβίζουν προσωπικό και ασθενείς, το υδρευτικό και αποχετευτικό σύστημα είναι σάπιο με αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα πατώματα, ενώ τα απόβλητα αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Οι βουλευτές της ΝΔ ερωτούν τον υπουργό Υγείας, γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα καμία βελτιωτική ενέργεια στην Ψυχιατρική Κλινική, παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις. Επίσης, σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο Υγείας για τη βελτίωση της κατάστασης, ώστε αφενός να μην οδηγηθεί σε κλείσιμο η κλινική και αφετέρου να μην απειλείται η υγεία των ασθενών και του προσωπικού του νοσοκομείου.

Πηγή newsbomb.gr