Μπαράζ κλοπών το Σάββατο από ανήλικους μετανάστες σε Μυτιλήνη και Μόρια

3 διαδοχικές κλοπές είχαμε το Σάββατο.

Στόχος των νεαρών μεταναστών 2 κινητά και είδη ένδυσης και υπόδησης απο αυλές σπιτιών της Μοριας

Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, το Σάββατο (20-10-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο 40χρονου αλλοδαπού.

Το παραπάνω κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, το Σάββατο (20-10-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, μπήκε σε αυλές δύο οικιών στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε διάφορα είδη ρουχισμού και υπόδησης, συνολικής αξίας -160- ευρώ περίπου.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη για το αδίκημα της κλοπής

Συνελήφθη, το Σάββατο (20-10-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 16 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 16χρονος αφαίρεσε από αυτοκίνητο 60χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας -215- ευρώ.

Το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.