Συμμετοχή επιχειρήσεων της Λέσβου στο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων b2b, με τους εμπορικούς επισκέπτες της “PHILOXENIA 2018”


Ως γνωστόν, ο Δήμος Λέσβου σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νησιού, θα συμμετάσχει στην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού “PHILOXENIA 2018”, που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο της “Δ.Ε.Θ. – HELEXPO” της Θεσσαλονίκης, από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018.


Με δεδομένο ότι στη φετινή διοργάνωση της “PHILOXENIA”, η Λέσβος μετά από απόφαση των διοργανωτών θα είναι η τιμώμενη περιοχή, θα δοθεί η δυνατότητα πέραν των εκπροσώπων του Δήμου Λέσβου και στους τουριστικούς επιχειρηματίες & εκπροσώπους φορέων του νησιού που θα παρευρίσκονται στους χώρους της έκθεσης, στη διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματικών συναντήσεων b2b με τους προσκεκλημένους εμπορικούς αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου.    

Οι b2b αυτές συναντήσεις με τους φιλοξενούμενους hosted buyers, θα είναι προκαθορισμένες ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της “Δ.Ε.Θ. – HELEXPO” την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 (από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.) και θα διαρκούν αυστηρά 20 λεπτά η κάθε μία.    

Οι προκαθορισμένες αυτές συναντήσεις θα κλειστούν ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την επιθυμία των Λέσβιων τουριστικών επιχειρηματιών – εκπροσώπων φορέων και βάσει της υπάρχουσας διαθεσιμότητας, μέσω ενός συστήματος ηλεκτρονικής επικοινωνίας, το οποίο θα παραδοθεί προς τους ενδιαφερόμενους απευθείας με την υποβολή της σχετικής δήλωσης συμμετοχής (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά προς όλους τους φορείς και τους επιχειρηματίες).   
   
Όσοι εκ των παραπάνω θα παρευρεθούν στη “PHILOXENIA 2018” και ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα των προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων b2b, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα – δήλωση συμμετοχής (που θα λάβουν ατομικά) και να την αποστείλουν απευθείας στη Διευθύντρια της “PHILOXENIA” Κατερίνα Τραπτσιώνη (email: ktrap@helexpo.gr), μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ., ώστε στη συνέχεια να λάβουν τον ειδικό κλειδάριθμο – κωδικό της on line πλατφόρμας για να καθορίσουν ηλεκτρονικά τις επιχειρηματικές συναντήσεις που επιθυμούν.  

Για περαιτέρω διευκρινιστικές πληροφορίες και απόκτηση της δήλωσης συμμετοχής (για όσους δεν την έχουν ήδη λάβει), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύμβουλο marketing της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λέσβου Πάνο Πίτσιο (τηλ.  22510 22143 & 6973 004872, email: pitsiosp1@gmail.com & pitsiosp@otenet.gr.