Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου υποδέχεται το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Aegean Docs

Το  Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου υποδέχεται το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Aegean Docs αναδεικνύοντας τις δημιουργικές πολιτιστικές πνοές και την έβδομη τέχνη.


Από 1 έως 6 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στην Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος και σε άλλα επιλεγμένα σημεία, δυναμικοί Έλληνες καλλιτέχνες και αξιόλογες παραγωγές συναντώνται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε μια γιορτή πολιτισμού και πνευματικού διαλόγου. 75 ταινίες από όλο τον κόσμο αποτυπώνουν την «καλλιτεχνική αναπαράσταση της πραγματικότητας» μέσα από το πνευματικό πόνημα του φιλμικού προϊόντος προσφέροντας  στο κοινό του Β. Αιγαίου υψηλού επιπέδου πολιτισμικά προγράμματα.

Φέτος, ο θεσμός «AegeanDocs», φιλοξενεί μια ιδιαίτερη ενότητα όπου το θέμα του αφιερώματος φέτος είναι «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση».

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ως χορηγός του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα συνοδεύσει τις πνευματικές συζητήσεις αρωματίζοντάς την ατμόσφαιρα  με πλούσια αρώματα γλυκάνισου. Στόχος, η ανάδειξη του νησιού μας  ως καλλιτεχνικός πόλος έλξης φιλοξενώντας  βραβευμένους δημιουργούς ντοκιμαντέρ που αποδίδουν με την τέχνη τους και με την διεισδυτική ματιά τους μια ρεαλιστική οπτική σε Κοινωνικά, Πολιτικά και Ιστορικά θέματα. 

Ο σκοπός της  Ποτοποιίας για την ανάδειξη του ιστορικού και οδηγητικά εμπνευσμένου παρελθόντος συναντά την ανάγκη καταγραφής της ακατέργαστης και καλλιτεχνικά αναπαριστώμενης πραγματικότητας του φεστιβάλ Aegean Docs.


Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει τον πολιτισμό για ακόμη μια χρονιά τον πολιτισμό και την 7η τέχνη και σας εύχεται καλές προβολές!