Μπαράζ κλοπών από μετανάστες σε Μυτιλήνη και Μορια την Κυριακή και την Παρασκευή- 5 συλλήψεις- Στόχος οικίες, καταστήματα, κινητά, και πορτοφόλι

Όλο και αυξάνεται η εγκληματικότητα στην Μυτιλήνη και στην Μορια από παραβατικούς μετανάστες…

Αναλυτικά η ενημέρωση απο το αστυνομικό δελτίο:

Σύλληψη ενός ατόμου στη Λέσβο, για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, την Κυριακή (28-10-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 28χρονος προσπάθησε να εισέλθει σε δύο οικίες στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.




Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή 26-10-2018 στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε χώρο επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και αφαίρεσαν δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές, αξίας -150- ευρώ περίπου.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, την Παρασκευή 26-10-2018 στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα τα στοιχεία της έρευνας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 32χρονος βρισκόμενος στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, αφαίρεσε από την κατοχή 46χρονης ημεδαπής, πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -750- ευρώ καθώς και προσωπικά της έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.



Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, την Παρασκευή 26-10-2018 στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 28 ετών,  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 28χρονος, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από την κατοχή 18χρονης ημεδαπής ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας -250- ευρώ.

Το παραπάνω κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.