Στην Ηλιούπολη με Χαραυγιακο για το πρώτο διπλό στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικης ο Αιολικός

Σέντρα το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Αιολικό να ξεκινά με συγκρατημένη αισιοδοξία την σεζόν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους των τελευταίων ετών.


Η πρεμιέρα φέρνει την ομάδα της Μυτιλήνης σε μια από τις πλέον «ζόρικες» έδρες του πρωταθλήματος, αυτή του Χαραυγιακού στην Ηλιούπολη, όπου και μόνο η… περιοχή, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στους ανθρώπους του Αιολικού. ΟΑπόστολος Στύλος είχε την ευκαιρία εδώ και δυο εβδομάδες περίπου να γνωρίσει τους παίκτες και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο, αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, είναι η έλλειψη σοβαρών και δυνατών αγώνων.

Με εξαίρεση τους δυο αγώνες για το κύπελλο Ελλάδος, αλλά και το φιλικό με τον Εθνικό, ο Αιολικός δεν έχει δώσει παιχνίδια δυνατά, ενώ τις τελευταίες δυο εβδομάδες προέρχεται από αγώνες κόντρα σε Προοδευτική και Ατρόμητο, όπου η αντίσταση που βρήκε ήταν ελάχιστη. Και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που θα πρέπει τουλάχιστον στο ξεκίνημα να αντιμετωπιστεί, καθώς και τις προηγούμενες χρονιές ο Αιολικός μέχρι να «ζεσταθεί» στο πρωτάθλημα, είχε χάσει τους στόχους του.

Αγωνιστικά προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν, αλλαγές σημαντικές στην ενδεκάδα με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής επίσης δεν θα υπάρξουν και στον Αιολικό θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις καλές φέτος και φυσικά ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί σε live streaming από το telesport.gr.

Γ’ Εθνική

1η αγωνιστική

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Καλλιθέα – Χαλκίδα (Σάββατο)
Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω (12.00)
Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Ιερόθεος
Χαραυγιακός – Αιολικός
Κόρινθος- Πανθηραϊκός


Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας