Στο επιμελητήριο Λέσβου ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝ. ΑΛ. και υποψήφιος περιφερειάρχης Σταμάτης Μαλέλης

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018


Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Λέσβου συνάντηση με τον Υπεύθυνο Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝ. ΑΛ. κ. Σταμάτη Μαλέλη, όπου συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών Λέσβου κ. Παναγιώτης Τατάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Παρασκευάς Φραντζέσκος, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου κ. Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Νίκος Αθανάσης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΑ Αιγαίου, κ.  Παναγιώτης Μπαρούτης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΒΑ Αιγαίου κ. Στρατής Μανωλακέλλης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ), Παράρτημα Αιγαίου, κ. Παναγιώτης Κατσαβέλλης, και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας.

Οι συμμετέχοντες ενημέρωσαν εκτενώς τον κ. Μαλέλη για τα προβλήματα που απασχολούν το νησί αυτή την περίοδο, όπως το προσφυγικό, θέματα τοπικής οικονομίας και υποδομών, θέματα τουρισμού κ.α..


Ο κ. Μαλέλης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να έχει στενότερη συνεργασία στο μέλλον με τους φορείς, έτσι ώστε να προωθεί κάθε τοπικό θέμα.