Στην τηλεοπτική οθόνη το παγκοσμίου φήμης μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ"- Γυρίσματα σε Αγιασο, Συκαμιά και Μυτιλήνη


Από τις 21/9/2018 έως και τις 25/9/2018 θα γίνουν γυρίσματα στην Αγιάσο, τη Συκαμιά και τη Μυτιλήνη.


Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Τάσος Ψαρράς μεταφέρει το παγκοσμίου φήμης μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ" στην τηλεοπτική οθόνη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ (η σειρά θα είναι 16 επεισοδίων και η προβολή της αναμένεται να ξεκινήσει από τον Γενάρη του 2019).

Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, μεταξύ αυτών και στη Λέσβο, γενέτειρα του Μυριβήλη.

Από τις 21/9/2018 έως και τις 25/9/2018 θα γίνουν γυρίσματα στην Αγιάσο, τη Συκαμιά και τη Μυτιλήνη.

Την Παρασκευη ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο γραφικό χωριό μας, το οποίο θα έχει για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να διαφημίσει μέσω της μικρής οθόνης τα περίσσια κάλλη του σε όλη την Ελλάδα.
Λίγα λόγια για την υπόθεση: Μέσα από την ερωτική επιστολογραφία του Αντώνη Κωστούλα, εθελοντή στρατιώτη στην Μεραρχία Αρχιπελάγους, με την τρυφερή Μυρσίνη, δασκάλα του Παρθεναγωγείου Μυτιλήνης, ακολουθούμε τα βήματα των πολιτικών εξελίξεων που μας οδηγούν στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και γενικότερα διαπλέουμε σε μια διαχρονική ματιά των απάνθρωπων συνθηκών και της καταστροφικής ματαιότητας κάθε πολέμου. Μία υπέροχη ευαίσθητη ερωτική ιστορία που μεγαλώνει όπως “μια παπαρούνα” στα ζοφερά χαρακώματα.

Το casting συνθέτουν μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως: Δημήτρης Μοθωναίος (Αντώνης Κωστούλας), Γιάννης Μπέζος (Στρατηγός Ιωάννου-Μπαλαφάρας), Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Μυρσίνη), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Άντζω), Νίκος Πουρσανίδης (Στράτης Μυριβήλης), Γιώργος Αρμένης (Θύμιος Κωστούλας), Δημήτρης Ήμελλος (Φαναριώτης), Ερρίκος Λίτσης (Ταμίας), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Στυλιανούλα), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Λεωνίδας).

Την σφραγίδα τους στη σειρά επίσης καταθέτουν οι: Σπύρος Λάσκαρης ως Σκηνογράφος, Γιάννης Δρακουλαράκος ως Διευθυντής Φωτογραφίας, Ιουλία Σταυρίδου ως Ενδυματολόγος.
Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η View Master Films, την οργάνωση παραγωγής ο Γιώργος Παπαδάτος, ενώ παραγωγός είναι ο Γιώργος Κυριάκος.

Πηγη www.agiasos.gr