3 Συλλήψεις μεταναστών σε Μορια και Μυτιλήνη για διάφορα αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

3 Συλλήψεις μεταναστών

Σύλληψη ατόμου στη Λέσβο, για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης

Συνελήφθη, την Τετάρτη (05-09-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος δήλωσε σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Λέσβου, ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.



Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για παραβίαση περιορισμών διαμονής

Συνελήφθη, την Τρίτη (04-09-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι στον 20χρονο είχε επιβληθεί από αρμόδιες Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής του από το νησί της Σάμου.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

Σύλληψη ατόμου στη Μόρια της Λέσβου, για αδικήματα της  ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Τρίτη (04-09-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 50 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η 50χρονη επέδειξε σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Λέσβου, διαβατήριο Αρχών του Αφγανιστάν, το οποίο όπως διακριβώθηκε, έφερε ενδείξεις πλαστότητας.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.