Προγνωστικά Παρασκευής: Με τη λογική και το 1.95 των Τούρκων!

Αρκετές είναι οι επιλογές που προκύπτουν την Παρασκευή στο πρόγραμμα.


Το Nations League είναι αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον στοιχηματικά, ενώ «δυνατές» επιλογές βρίσκουμε και στην ισπανική Segunda Division.

Τουρκία – Ρωσία

Δεν βρέθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και η αλήθεια είναι πως η Τουρκία ακόμα... ψάχνεται. Με τον Λουτσέσκου πλέον στον πάγκο της, βγάζει μια σταθερότητα αλλά είναι φανερό πως θέλει δουλειά ακόμα. Στο πιο πρόσφατο τεστ της, είχε τεθεί αντιμέτωπη και πάλι με τη Ρωσία, με την οποία είχε μείνει στο ισόπαλο 1-1. Όσον αφορά τους Ρώσους, έκαναν την υπέρβαση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργάνωσαν και έφτασαν ως τα προημιτελικά. Εκεί αποκλείστηκαν από την μετέπειτα φιναλίστ του τελικού, Κροατία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «χτίσουν» πάνω στην παρουσία τους στη διοργάνωση, όμως «κατεβαίνουν» με απουσίες στην Τραπεζούντα. Δεν περιμένουμε πάντως να ανοίξει το ματς και τα 2-3 γκολ είναι λογική επιλογή. Εναλλακτικά, όλο και κάτι θα προκύψει στο live στοίχημα.

Μαγιόρκα – Κάντιθ


Από την πρώτη φετινή της ήττα έρχεται η Μαγιόρκα, με σκορ 1-0 από την Αλκορκόν. Βρέθηκε να κυνηγάει, καθώς μπήκε νωχελικά στο ματς. Είχε στη συνέχεια τις φάσεις να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, μπροστά σε 14.000 οπαδούς της, η Κάντιθ έμεινε στο 1-1 με την Οβιέδο. Ένα αποτέλεσμα που της στοίχισε, καθώς ισοφαρίστηκε στο 94' και μάλιστα με αυτογκόλ. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να διεκδικήσουν κάτι απόψε. Η Μαγιόρκα έχει κάνει καλή εκκίνηση, όμως οι «Καντιτάνος» έχουν την εμπειρία να της βάλουν δύσκολα. Ποντάρουμε στο ασιατικό +0.25 της Κάντιθ.