Οι Playmen έρχονται στο OXY CLUB…. #14_Αυγούστου @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου


Οι κορυφαίοι Έλληνες Dj/producers Playmen αμέσως μετά την εμφάνιση τους στο μεγαλύτερο dance event του πλανήτη, Tomorrowland , έρχονται στο OXY club.Το OXY CLUB, γιορτάζει της Παναγίας μαζί σας με special performance από το πιο επιτυχημένο DJ duo της Ελλάδας.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, θα διαμορφωθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο Summer warm-up πάρτι με τους Playmen.

Οι Playmen θα πάρουν τα ηνία της διασκέδασης στο OXY CLUB σε μία βραδιά που θα αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία για όλους

Support djs ANTONY PL & JOHN VEIS.

Ποιοι είναι οι Playmen 

Οι Playmen είναι ένα ντουέτο djs, ο Λεφτέρης Ξενάκης και ο Παύλος Μανώλης. Δύο ταλαντούχα παιδιά που μέσα σε 3 χρόνια βάλθηκαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα χιλιάδων Ελλήνων dj με το να παίζουν παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου και ταυτόχρονα σαν παραγωγοί να δημιουργούν κομμάτια όπως το Together Forever ή να διασκευάζουν το In & Out Of Love του Νο1 dj στο κόσμο, Armin Van Buuren!!

Οι Playmen είναι ένα δίδυμο μουσικών παραγωγών / DJ, οι οποίοι ειδικεύονται στην ηλεκτρονική μουσική και συγκεκριμένα στη κατηγορία Pop Electro House, για την οποία θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους στην Ελλάδα.

To πάθος τους για την house μουσική τους οδήγησε να γίνουν resident DJs σε Αθηναϊκά clubs (NV , Cinema , Villa Mercedes) και φυσικά να αποτελούν guests  Djs σε πολλά clubs. H συνεργασία τους με το Venue και Villa Mercedes έδωσε  πνοή στην νυχτερινή ηλεκτρονική ζωή της Αθήνας.

Γνωριστήκαν στο σχολείο και 'παρεϊστικα' ξεκινήσαν να κάνουν τις πρώτες τους παραγωγές, αλλά χωρίς να υπάρχει ακόμα το όνομα Playmen. Οι  Playmen εμφανίστηκαν επίσημα ένα χρόνο μετά, με τη πρώτη επίσημη κυκλοφορία μας στη συλλογή του Villa Mercedes με το κομμάτι Dreadlock Holiday, welcome tone στη Vodafone. To κομμάτι pop-dance αλλά όχι στο  vibe που έγραψαν μετέπειτα και έκαναν θραύση. Πολύ γνωστές ξεκίνησαν όμως να γίνονται οι διασκευές τους και τα mush-ups τους.

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :


ΗΜΕΡΑ: Τρίτη 14 Αυγούστου

ΩΡΑ: 00:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.comMore Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2018»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos