Πανικός για την εμφάνιση του Βασίλη Καρρα στο IERA CLUB στην Παραλία Ευρειακης Γερας Λέσβου- (PICS, VID)

Μια βραδιά με πολύ κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πέρασαν οι θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που έσπευσαν να απολαύσουν τον λαϊκό τραγουδιστή.

Χαμός έγινε το Σάββατο 11/08 το βράδυ στη συναυλία του “άρχοντα” Βασίλη Καρρά στο «IERA CLUB» στην παραλία Ευρειακης Γερας Λέσβου, , αφού χιλιάδες θαυμαστές του από όλη την Λέσβο και όχι μόνο, βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τα 41 χρόνια του στο τραγούδι και να απολαύσουν νέες αλλά και παλιές διαχρονικές του επιτυχίες.

Ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε  στον φιλόξενο χώρο «IERA CLUB» στην παραλία Ευρειακης Γερας Λέσβου, καλεσμένος της Music Project και μπροστά στον αύλειο χώρο του καταστήματος.

 Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ξεκίνησε με το “Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” και συνέχισε με τις άλλες του επιτυχίες, κάνοντας.,. πάσα πολλές φορές στους χιλιάδες θαυμαστές του να τον ακολουθούν και αυτοί στο τραγούδι. Κάτι άλλωστε που συνηθίζει.



«Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες, τραγούδησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ο κόσμος τραγούδαγε … δυνατά, χόρευε…αγκαλιά, χειροκρόταγε…. ασταμάτητα. 

Την βραδιά άνοιξαν τρεις ταλαντούχοι νεαροί καλλιτέχνες που ακολουθουν τον Βασίλη Καρρα στην περιοδεία του. 

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com

Δείτε στο βίντεο την έναρξη από την μεγαλειώδη συναυλία του Β. Καρρα oπως την κατέγραψε Live το lesvospost