«Νόστιμοι Προορισμοί» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Έναρξη έκθεσης: Σάββατο 25 Αυγούστου 2018


Μια αλλιώτικη βιωματική διαδραστική προσέγγιση στα βότανα και το αλάτι της Λέσβου με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Νόστιμοι Προορισμοί» θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Γιορτής Αγροτουρισμού 2018 που διοργανώνει για δέκατη ένατη συνεχόμενη χρονιά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

Στην έκθεση αυτή των προϊόντων της Λεσβιακής γης, παρουσιάζονται στον επισκέπτη άγνωστες ιστορίες, εικόνες και ήχοι. Όλα μαζί αναδεικνύουν τους «νόστιμους προορισμούς» της Λέσβου ως προορισμούς πολιτισμού, αλλά και ταυτόχρονα ως μέσα επαφής με τη γη.

Η έκθεση σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους Ζορμπά Νιόβη, Μπαλάσκα Παναγιώτη και Νικολαΐδου Ελπίδα. Ξεκινά το ερχόμενο Σαββάτο 25 Αυγούστου 2018 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στο  τηλέφωνο 2253054434, E-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.