Αποτρόπαιο θέαμα ! Μετανάστες έστησαν παράνομο σφαγείο μέσα σε χωράφι στον Αφαλωνα (ΠΡΟΣΟΧΗ σοκαριστικές φωτογραφίες)

Στο έλεος μεταναστών βρίσκονται οι κάτοικοι που εκτρέφουν ζώα γύρω από το ΚΥΤ της Μοριας.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν προχθές 21/08 το πρωί κάτοικοι και περαστικοί σε χωράφι στον Αφαλωνα Λέσβου…

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αποτελούμενοι από άνδρες μετανάστες έστησαν στα κρυφά ένα αυτοσχέδιο σφαγείο μέσα σε ιδιόκτητο χωράφι στον Αφαλωνα Λέσβου και άρχισαν το τεμάχισμα και το σφάξιμο των ζωντανών.,

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ο Δήμος Λέσβου μετά από καταγγελίες περαστικών και της πρόεδρου του χωριού Μ. Κεφαλα.



Η αστυνομική δύναμη που έσπευσε στο σημείο έπιασε επ αυτοφώρω ομάδα μεταναστών να σφάζει, να τεμαχίζει και να βάζει σε σακούλες κρέας από πρόβατα και κατσίκες..

Η πρόεδρος του χωριού του Αφαλωνα και ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που είχε ειδοποιηθεί προέβηκαν σε μήνυση κατά των μεταναστών οι οποίοι συνελήφθηκαν  για ζωοκλοπή και ζωοκτονία και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Στο σημείο όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες βρέθηκαν ακόμα και μπαλτάδες αλλά και τραπέζι όπου γινόταν το τεμάχισμα των ζωντανών..

Συνεργείο του Δήμου ανέλαβε την απομάκρυνση των ζωών από το χωράφι.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη λένε πως οι μετανάστες έσφαζαν και τεμάχιζαν τα ζώα με σκοπό να τα πουλήσουν μέσα στον καταυλισμό της Μοριας για τον παραδοσιακό εορτασμό του Κουρμπανιού

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ζωντανά και το κρέας το είχαν αγοράσει από ντόπιο κρεοπώλη

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν μπορεί να σας σοκάρουν