Προγνωστικά Δευτέρας: «Στήριγμα» η Νόρκεπινγκ

Φτωχό από πλευράς ποσότητας το αποψινό πρόγραμμα, όμως υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να στραφούμε ώστε να πάμε ταμείο.


Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.

Σούντσβαλ – Νόρκεπινγκ

Από θετικά αποτελέσματα προέρχεται η Σούντσβαλ, πήρε 4 βαθμούς στις 2 τελευταίες εξόδους, κέρδισε με 2-0 την Κάλμαρ και έφερε 1-1 με την Τζουργκάρντεν. Με τον τρόπο αυτό έφτασε στους 22 βαθμούς και αποσπάστηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, είναι σχετικά άνετη για τη συνέχεια. Θα παραταχθεί χωρίς δύο πολύτιμους παίκτες, τους Ισπανούς μέσους Μπατανέρο και Σιερκόλες, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Η Νόρκεπινγκ κάνει... πρωταθλητισμό, πληγώθηκε μετά από την ήττα στο Μάλμε και ψάχνει αντίδραση. Πιστεύουμε πως μπορεί να τη βρει.

Ούφα – Ανζί


Η δεύτερη αποψινή επιλογή προέρχεται από το πρωτάθλημα Ρωσίας. Σε δεινή θέση έχει βρεθεί η Ανζί, ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο ρωσικός Τύπος κάνει λόγο για μη καταβολή μισθών προς τους παίκτες. Ανεβασμένο το ηθικό στην Ούφα, μετά την πρόκριση επί της Ντομζάλε και τη συνέχεια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και να δώσουν χαρά στο κοινό τους. Ο άσος είναι η λογική επιλογή και μπορεί να αποτελέσει στήριγμα.