Ξεκίνησε το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων στον Μολυβο- Ema Kapor από Σερβία και Bastian Hildner από Γερμανία μάγεψαν χτες το κοινό

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται με συναυλία για βιολί και κιθάρα, σήμερα 3 Αυγούστου στις 21.00


Σε μια όμορφη βραδιά, με παραδοσιακές μουσικές από όλο τον κόσμο, το κοινό του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων  απόλαυσε εχθές το ρεσιτάλ κιθάρας των δύο νέων πολυβραβευμένων κιθαριστών της Ema Kapor από τη Σερβία και του  Bastian Hildner από τη Γερμανία στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου.

Επίσης στον χώρο του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου στην Αγία Παρασκευή το κοινό μαγεύτηκε με το Performance για κιθάρα & χορό με τους Στέλιο Κυριακίδη και Χλόη Αλιγιάννη και το ρεσιτάλ κιθάρας του Βασίλη Καναρά.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται με συναυλία για βιολί και κιθάρα, σήμερα 3 Αυγούστου στις 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου. Ο Hubert Kaeppel, ένας από τους σημαντικότερους Γερμανούς κιθαρίστες  συμπράττει με  τον  Michael Dauth, βιρτουόζος βιολιστής που έχει διατελέσει μεταξύ άλλων πρώτο βιολί στο οκτέτο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου.

Το 7o Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας ΑΡΙΩΝ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του ΕΟΤ. Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια. Το φεστιβάλ υποστηρίζεται επίσης και από άλλους φορείς και χορηγούς.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και το πρόγραμμα στο κάτωθι link: www.arionfestival.com


Μη χάσετε τα μικρά ανεπίσημα ρεσιτάλ κιθάρας « κιθαρίστας σε ιδιωτικές στιγμές» στον χώρο του Οθωμανικού Λουτρού του Μολύβου καθημερινά από τις 2-6/8 από τις 12:00-13:00 καθώς επίσης την σημερινή παράλληλη δράση στον αύλειο χώρο της Δημοτικής  Πινακοθήκης Μολύβου παραδοσιακή μουσική & ρεμπέτικα με τον Θανάση Ζήρο ( κιθάρα) και τον Αντώνη Βερβέρη ( σαντούρι) στις 22:30.