Ολοκληρώνονται οι εργασίες του 5ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας που διεξάγεται στην Μυτιλήνη

Τελετή Λήξης 5ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας 
       
Ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή οι εργασίες του 5ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας που διεξάγεται από τη Δευτέρα στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της Χορωδίας Animato. Το σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε για πέμπτη συνεχομένη χρονιά η καθηγήτρια του St. Olaf College (ΗΠΑ) Dr. Therees Hibbard, παρακολούθησαν φέτος 40 άτομα, χορωδοί και μαέστροι από Μυτιλήνη, Αθήνα, Πάτρα, Άργος, Λαμία και Κύπρο.



Το σεμινάριο θα κλείσει με μία ανοιχτή για το κοινό συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης την Παρασκευή στις 20:00. Στη συναυλία αυτή θα ακουστούν χορωδιακά έργα Λεονταρίτη, Certon, Viadana, Bach, Lauridsen και Beam, καθώς και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο. Τη χορωδία, που αποτελείται από μέλη της Χορωδίας Animato και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα διευθύνουν οι επιμορφούμενοι μαέστροι: Αντώνης Βερβέρης, Μελπομένη Βικάτου, Κωνσταντίνος Κακάμπουρας, Νίκος Καπετάνιος, Χριστίνα Κατσαμάτσα, Χαρίκλεια Λυμπεροπούλου, Νίκος Μυρογιάννης-Κούκος, Μαρία Παπαποστόλου, Μαρία Ρέντιτ, Κωνσταντίνος Σαλλής και Μαίρη Χριστοφόρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.