Προγνωστικά Σαββάτου: «Ζαχαρώνουμε» το 3.60


Το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Άρσεναλ, αλλά και η αναμέτρηση Λάτσιο – Νάπολι ξεχωρίζουν από το αποψινό -πλούσιο- στοιχηματικό κουπόνι. Επιλέξαμε μία δυάδα απόδοσης 3.60.


Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Έβερτον – Σαουθάμπτον

Μπορεί το ματς της ημέρας στην Πρέμιερ, αλλά και όλο το κουπόνι, να είναι το Τσέλσι – Άρσεναλ, όμως η επιλογή μας θα είναι τα «ζαχαρωτά». Η Έβερτον ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι με στόχο να ξεπεράσει τη μετριότητα των προηγούμενων ετών. Θα δώσει το πρώτο φετινό ματς μπροστά στο κοινό της υποδεχόμενη τη Σουθάμπτον, η οποία δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρεμιέρα (0-0 εντός έδρας με την Μπέρνλι). Σε ικανοποιητική απόδοση προσφέρεται η επικράτηση των γηπεδούχων (1.90).

Λόκερεν – Σταντάρ Λιέγης

Η δεύτερη επιλογή είναι από το Βελγίου. Η Λόκερεν δεν έχει ξεκινήσει με τον επιθυμητό τρόπο, έχασε από Γκενκ (4-0), Σερκλ Μπριζ (3-2) κι έφερε 1-1 με τη Σιντ Τρούιντεν, στον μοναδικό της βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Σταντάρ αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα, μέχρι τότε όμως πρέπει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να επιστρέψει πειστικά στις νίκες και για το λόγο αυτό επιλέγουμε το διπλό του 1.90.