Από το λιμάνι Μυτιλήνης στον Αφαλωνα με 2 κιλά χασίς- 4 συλλήψεις


Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη


Στη σύλληψη μίας 22χρονης και ενός 22χρονου, ημεδαποί αμφότεροι, και δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 26 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα Μυτιλήνης κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν οι δύο 22χρονοι να κατέχουν από κοινού, εντός χειραποσκευής, ποσότητα κάνναβης συσκευασμένης σε τρεις πλαστικές συσκευασίες, συνολικού βάρους δύο κιλών και οκτακοσίων γραμμαρίων (2.800gr).

Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού στον Αφαλώνα Μυτιλήνης, συνελήφθησαν από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ο 23χρονος και ο 26χρονος, οι οποίοι προσήλθαν για να παραλάβουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, μία (01) χειραποσκευή και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.