Παντρεύτηκε η Γεραγωτισα ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή με άρωμα Λέσβου… και αμυγδαλωτά από το Ζαχαροπλαστείο Πανταζής (vids, pics)


Κλέλια Πανταζή: Παντρεύτηκε και αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της (φωτό + VIDEO)


Η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε χτες το απόγευμα τον αγαπημένο της,  Λευτέρη Τσάκαλο,  σε μια όμορφη και παραμυθένια τελετή στο κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη, στην Αθήνα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Αλέξης Παϊτέρης και η σύντροφός του, Ιωάννα Μπουζάλα, που ήταν φίλοι του γαμπρού.

Το Faysbook.gr σου εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τον υπέροχο γάμο!

Η Κλέλια επέλεξε να φορέσει νυφικό Αιμιλία Κρητικού, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Χριστίνα Ζάννου, το υπέροχο Old Hollywood χτένισμά της επιμελήθηκε η Άννα Αθανασιάδου, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν Maribel.

Όπως θα θυμάστε η Κλέλια είχε λάβει μέρος σε παλαιότερο Dancing with the Stars και ο παρτενέρ της τότε ήταν ο Παύλος Μανογιαννάκης. Ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του, και επίσης χορεύτρια, Δήμητρα Ζερβού, χορογράφησαν το τραγούδι Stand by Me που χόρεψε η Κλέλια με τον Λευτέρη.

Τα αμυγδαλωτά που έδωσαν στον γάμο ήταν από το Ζαχαροπλαστείο Πανταζής και ήρθαν από τον τόπο καταγωγής της Κλέλιας, τη Μυτιλήνη για να κρατηθούν οι παραδόσεις και τα έθιμα του νησιού, όπου συνηθίζεται να μοιράζονται τέτοιου είδους γλυκά στους γάμους. Άλλωστε η Κλέλια έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη της για το νησί της Λέσβου στο οποίο πηγαίνει κάθε καλοκαίρι!

Η Κλέλια είναι Ολυμπιονίκης και είχε κερδίσει το 2000 χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, το 2002 ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στο παγκόσμιο της Νέας Ορλεάνης και κέρδισε επίσης 5 αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οπότε από τον γάμο της δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Οι μαθήτριές της από τη ρυθμική αλλά και οι συναθλήτριές της ήταν στον γάμο καλεσμένες και οι μικρές κρατούσαν στεφάνια με τα ονόματα της Κλέλιας και του Λευτέρη.

Πηγή Faysbook.gr




O Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος και σύσσωμη η ομάδα της LesvosPost Media εύχεται στην Κλελια και στον σύζυγο της «ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα.»