«Ο καφές του παππού…» καφεκοπτείο, αποξηραμένα, ξηροί καρποί, καραμέλες…. Πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων | Καβετσου 12 Μυτιλήνη (PICS)

Ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Μυτιλήνης το οποίο διαθέτει ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολατοειδη, ζαχαρώδη, superfoods, καφέ, τσάι, τοπικά προϊόντα, χαλβά, μεγάλη γκάμα μπαχαρικών, τρούφες σε πολλά χρώματα κ.α.

Δοκιμάστε τις επιλεγμένες ποικιλίες καφέ και απολαυστε τα γευστικά χαρμάνια μας και στο σπίτι σας με τον νέο συσκευασμένο φρεσκοκαβουρδισμένο Ελληνικό καφέ.

Η οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο κέντρο της Μυτιλήνης, δραστηριοποιείται εδώ και 56 χρόνια στο χώρο της επεξεργασίας και πώλησης ξηρών καρπών, καφέ και παραδοσιακών προϊόντων.

Εκτός από τον Ελληνικό μας έχουμε και Γαλλικούς με αρώματα Espresso, NPS, χειροποίητο κακάο και σοκολάτα που φτιάχνετε από εμάς.

Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα που παρασκευάζονται με συνταγή από πάππου προς πάππου με αγνά και φρέσκα υλικά.

Επίσης σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σε φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, εκλεκτά παραδοσιακά γλυκά από όλη την Ελλάδα όπως μαστιχόπιτες, μαστιχοπάστελα, λουκούμια.

Στο Ναό του Καφέ… του παππού

Ο «καφές του παππού» είναι χειροποίητος ελληνικός καφές και φτιάχνεται με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι όπως τον έφτιαχνε ο παππούς μας Ευστράτιος Σεβαστελλης την εποχή εκείνη. Περιέχει τα καλύτερα χαρμάνια (7 διαφορετικούς κόκκους καφέ) γι΄αυτό είναι πλούσιος σε γεύση, άρωμα και καϊμάκι

Μεγάλη γκάμα εκλεκτού καφέ με εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα και αφιναρισμένη γεύση,  για τους απαιτητικούς και τους γευσιγνώστες

Διαθέτουμε καφέ με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά απο τις καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο. Ο καφές του παππού παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην δική μας βιοτεχνία στα Παμφιλα Λέσβου.

Ξηροί Καρποί

Η εμπειρία μας στην επεξεργασία του καφέ και των ξηρών καρπών ξεκινάει από την προηγούμενη γενιά  και  μετράει  συνολικά περισσότερα  από 56 χρόνια.

Αποξηραμένα Φρούτα

Στον «Καφέ του Παππού».. θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία αποξηραμένων φρούτων
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φλαβονοειδή και καροτενοειδή . Μια επωφελείς και υγιεινή τροφή  για τον οργανισμό και παράλληλα νόστιμη

Ζαχαρώδη-Σοκολατοειδή

Στον «Καφέ του Παππού».. θα βρείτε εκλεκτές επιλογές από κάθε λογής  γλυκά και  ζαχαρώδη, παραδοσιακών λουκουμιών, φρουτομπάρες και άλλα πολλά, καθώς και πλήθος από  σοκολατοειδή

Εδώ και 56 χρόνια, το παραδοσιακό αυθεντικό καφεκοπτείο «Καφές του Παππού» γράφει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ελληνική ιστορία του καφέ.

Σε έναν άνετο, ζεστό, όμορφο και ιδιαίτερα φιλικό χώρο το κατάστημα λιανικής «Ο Καφές Του Παππού»….. ήρθε για να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια.

Στην Μυτιλήνη μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικής ποιότητας καφέ στην Καβετσου 12.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ (εκτός Κυριακής)

Καβετσου 12 Μυτιλήνη

Τηλέφωνο 22510-30992, 6970887616 και την σελίδα του FACEBOOK ΕΔΩ «Ο Καφές Του Παππού»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ