«Εν κρυπτω» παράνομη εγκατάσταση μεταναστών σε σπίτι στο Πέραμα Γερας από γνωστή ΜΚΟ- Έντονη αντίδραση των κατοίκων (VID)

Στα κρυφά γνωστή ΜΚΟ, νοίκιασε σπίτι στην περιοχή του Περάματος κόλπου Γέρας με σκοπό να δημιουργήσουν ακόμα μια παράνομη δομή μεταναστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αρχή οι μετανάστες διέμεναν μέσα στο σπίτι κλειδαμπαρωμένοι με την επίβλεψη της ΜΚΟ, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους.

Τελικά η παράνομη δημιουργία νέας δομής στο Περαμα έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, και μάλιστα στο σημείο έφτασε και αστυνομική δύναμη για παν ενδεχόμενο.

Μετά από διαβουλεύσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ μελών ΜΚΟ και κατοίκων της περιοχής, οι μετανάστες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το νοικιασμένο σπίτι με την συμβολή της ΜΚΟ, η οποία έβαλε τους λιγοστούς η αλήθεια είναι , άνδρες μετανάστες μέσα σε δικό της τζιπ με προορισμό την Μυτιλήνη.

Δυστυχώς διάφορες ΜΚΟ συνεχίζουν να λειτουργούν .. σαν κράτος εν κράτει στην Λέσβο χωρίς να δίνουν λογαριασμό στις τοπικές αρχές..



Αξίζει να σημειωθεί ότι προ μηνών μέλη της εν λόγο ΜΚΟ είχαν αθωωθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη καθώς κατηγορούνταν για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα

Φαίνεται ότι στη Λέσβο έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση των μεταναστών με το τζιπ της ΜΚΟ

Πηγη βιντεο ΑΓΟΡΑ ΓΕΡΑΣ