PLOMARI BIKE RACE- Ποδηλατικός αγώνας δρόμου ανάβασης & ατομικής χρονομέτρησης στο Πλωμάρι Λεσβου | Σάββατο 14 Ιουλίου

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ & ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ


Ποδηλατικό αγώνα δρόμου διοργανώνουν στο Πλωμάρι η Λέσχη Πλωμαρίου με την Ομάδα Νέων Πλωμαρίου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και την ομάδα Lesvos Ride υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πλωμαρίου. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 με αφετηρία την κεντρική πλατεία Πλωμαρίου προς το φράγμα Σεδούντα και τερματισμό ξανά στην πλατεία.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978618334 και 6945934834

Για εγγραφές πατήστε εδώ: www.webscorer.com/register?raceid=143015

Ακολουθεί η σχετική λεπτομερής ανακοίνωση και το πρόγραμμα.

Δείτε σε βίντεο ένα μέρος της διαδρομής κατά την επιστροφή στο Πλωμάρι.


PLOMARI BIKE RACE ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ & ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ Σάββατο 14 Ιουλίου 2018
Μια νέα αγωνιστική εμπειρία μας προσφέρεται.
Μετά την μεγάλη και πετυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ELITE – ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ που έγινε πριν λίγες μέρες στο νησί μας μπορούμε να δοκιμάσουμε την ένταση και την ταχύτητα που μας προσφέρει ένας αγώνας στην άσφαλτο !!!!!
Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 17:00 στην προκυμαία – κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδηλασίας δρόμου και MTB σε δυο ετάπ.
1ο ετάπ: ανάβαση από την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου μέχρι το φράγμα Σεδούντα
2ο ετάπ: ατομικής χρονομέτρησης στον παραλιακό δρόμο προς την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου.
Ο αγώνας είναι διοργάνωση της Λέσχης Πλωμαρίου ¨ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ¨ υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πλωμαρίου.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΩΝ
1ο ΕΤΑΠ
ΑΝΑΒΑΣΗ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ 17:00
Η διαδρομή του αγώνα ξεκινά από την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου προς το φράγμα Σεδούντα και μέσα από την κεντρική αγορά της πόλης ανηφορίζει προς την περιοχή του φράγματος Σεδούντα. Η διαδρομή είναι 7.4 χλμ και οι ποδηλάτες θα αγωνισθούν ατομικά ανά κατηγορία ξεκινώντας από την εκκίνηση ανά ένα λεπτό. Όταν τερματίσουν όλοι οι ποδηλάτες ανά κατηγορία, θα υπάρχει διακοπή των εκκινήσεων, ώστε να επιστρέφουν οι αγωνιζόμενοι με ασφάλεια. Η επιστροφή τους θα γίνει από τον ίδιο δρόμο και στον χρόνο που ορίζει ο κανονισμός του αγώνα. Στην συνέχεια θα δοθεί εκ νέου εκκίνηση για την επόμενη κατηγορία όπου και θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία μέχρι τέλους όλων των κατηγοριών. Η διαδρομή στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι σκιασμένη από πλατάνια και καρυδιές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις κλειστές στροφές και στο μικρό φάρδος του δρόμου.
2ο ΕΤΑΠ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ 19:30
Η διαδρομή της ατομικής χρονομέτρησης είναι ο παραλιακός δρόμος του Πλωμαρίου μέχρι την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου και επιστροφή. Η διαδρομή είναι 1450 μέτρα και θα γίνει δύο φορές. Παραδοσιακές ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ θα συνθέσουν την διαδρομή και πλήθος κόσμου θα παροτρύνει τους ποδηλάτες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
RACE BIKE & MTB
ΓΥΝΑΙΚΩΝ RACE & MTB: ανεξαρτήτου ηλικίας
ΑΝΔΡΩΝ RACE & MTB: από 14 ετών έως 39
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ RACE & MTB: από 40 ετών και πάνω
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα γίνουν στο τέλος και των δύο ετάπ. Νικητές θα είναι εκείνοι με τον γρηγορότερο συνολικό χρόνο. Κατηγορία θα γίνει εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον 4 συμμετοχές, ειδάλλως θα μεταφερθούν στην επόμενη ή προηγούμενη κατηγορία ανάλογα την ηλικία.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ : www.webscorer.com/register?raceid=143015