Αναβάλλεται για φέτος το 3ο Tartiwave Rock Festival στο Ταρτι Γέρας

3ο Tartiwave Rock Festival: Αναβάλλεται αλλά… δεν ματαιώνεται!


Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας σάς ενημερώνει για τη μη διεξαγωγή του φετινού 3ου Tartiwave Rock Festival, λόγω τεχνικών δυσκολιών και αθετήσεων των συμπεφωνημένων εκ μέρους εμπλεκομένων στην υλοποίησή του. 

Με αυτά τα δεδομένα η επιτυχής πραγματοποίηση του εν λόγω μουσικού event δεν θα είχε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (οργάνωση, περιεχόμενο, ασφάλεια, σεβασμός προς τους θεατές και χορηγούς) που διαχρονικά διέπουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας. 

Παρότι η ευθύνη της μη διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ δεν εμπίπτει στις δικές αρχές και σταθερές, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους της μουσικής και της Γέρας και ειδικά τα νιάτα που πάντα μάς πλαισιώνουν.

Υποσχόμαστε, ταυτόχρονα, ότι θα επανέλθουμε ακόμη καλύτεροι του χρόνου για μια διοργάνωση αντάξια των ποιοτικών προδιαγραφών μας και -πάνω απ’ όλα- της αγάπης σας.

Σας περιμένουμε δε στη Γέρα και το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να απολαύσουμε παρέα τη φύση της και τα ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα, για τα οποία εγκαίρως και αναλυτικά θα πληροφορηθείτε μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά ΜΜΕ και φυσικά μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του Συλλόγου μας, Το «Βήμα» της Γέρας. 

Με εκτίμηση 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου