Προγνωστικά Πέμπτης: Με το ειδικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι επαναληπτικοί του πρώτου προκριματικού γύρου... κυριαρχούν στο στοίχημα ΟΠΑΠ. Από εκεί πηγάζουν οι αποψινές μας επιλογές.


Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φερεντσβάρος

Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον... γνωστό για το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα, Βλάνταν Ίβιτς. Απέσπασε 1-1 στην Ουγγαρία, πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ κι έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό του Τελ Αβίβ. Η Φερεντσβάρος δεν θα πέσει αμαχητί, όμως δίνουμε περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα του Ισραήλ. Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι στοιχηματικές εταιρείες, ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Εμείς θα επιλέξουμε το over 1,5 Μακάμπι, δηλαδή να σκοράρει στο ματς από δύο γκολ και πάνω, που προσφέρεται κοντά στο 1.90.

Κέσλα – Μπαλζάν


Παραμένουμε στο Γιουρόπα Λιγκ για την δεύτερη επιλογή της ημέρας. Η Κέσλα δεν είναι άλλη από την... μετονομασμένη Ίντερ Μπακού. Την «πάτησε» στο πρώτο ματς με την Μπάλζαν, χάνοντας με το βαρύ 4-1 στη Μάλτα. Μπροστά στο κοινό της (Αζερμπαϊτζάν) είναι αρκετά πιο ανταγωνιστική, πιστεύουμε πως θα βρει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και θα κερδίσει, ακόμη κι αν δεν καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Ο άσος δίνεται στο 1.80 κατά μέσο όρο, ενώ η πρόκριση της Κέσλα στο 6.00+. Ανάλογα το πόσο θέλει να ρισκάρει κανείς επιλέγει.