Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στην Μυτιλήνη με τον Υφ. Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και τον Γρ. της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα

Στην εκδήλωση, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, θα παρουσιάσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο


Η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, το Μεταφορικό Ισοδύναμο,  το Ειδικό Αναπτυξιακό για τα νησιά του Β. Αιγαίου, ο διπλασιασμός των πόρων της επόμενης προγραμματικής περιόδου, σε συνδυασμό με τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές του Κλεισθένη, όπως είναι η αποφασιστική ενίσχυση των κοινοτήτων, αλλά και η διάσπαση του Δήμου Λέσβου είναι μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου. Παράλληλα, τονίζει ότι «μαζί με μια σειρά άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, διαμορφώνουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα πορευτεί το νησί της Λέσβου, τα επόμενα χρόνια.»

Για αυτές τις νέες δυνατότητες, αλλά και για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη μέρα» στη Λέσβο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γ.Γ. Αιγαίουμε τον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.


Στην εκδήλωση, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, θα παρουσιάσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο, αλλά και τις άλλες πλευρές της νησιωτικής πολιτικής της κυβέρνησης.