Στράτος Γεωργούλας «Κα Αντωνέλλη,…Ακόμα και ο «μούτσος στο καράβι» θα διάβαζε το νόμο περί αυτοδιοίκησης»


Συνεχίζεται η «σκληρή» κόντρα ανακοινώσεων του Στράτου Γεωργούλα με την αντιδήμαρχο κ Αντωνελλη


Κα Αντωνέλλη,

Ακόμα και ο «μούτσος στο καράβι» θα διάβαζε το νόμο περί αυτοδιοίκησης και θα ήξερε ότι ο δήμαρχος ή ο/η αναπληρωτής του είναι εκτελεστικό όργανο  και οφείλει να εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Εσείς ουδέποτε το κάνατε ως προς  τη σύγκλιση της διαπαραταξιακής. Σας προτείνουμε να διαβάσετε έστω και την ύστατη στιγμή τα εκ του νόμου προβλεπόμενα και μετά να βγάζετε δελτία τύπου.

Ακόμα και ο «μούτσος στο καράβι» θα έβλεπε ότι από αυτό το καράβι «πολλά ποντίκια φεύγουν γιατί βλέπουν ότι βυθίζεται» εξαιτίας των προσωπικών στρατηγικών σας. Η άθλια εικόνα του δημοτικού συμβουλίου όπου η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής ήταν απούσα, θα έπρεπε να σας κάνει να αστοχαστείτε τα λάθη σας. Δεκάδες ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας  δεν θα προχωρούσαν αν και εμείς ακολουθούσαμε το παράδειγμά σας και ήμασταν απόντες.
Ως προς την κριτική σας για την παράταξή μας, κατανοώ  ότι σας είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι κάποιοι ασκούν πολιτική όχι γιατί τη συνδέουν με μισθοδοσία αλλά για λόγους αρχής και με γνώμονα το ευρύτερο καλό. Από το να ασχολείστε με τον «Άλλο Δρόμο», καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με τη δημοτική σας παράταξη και τη μη παρουσία της στα δημοτικά συμβούλια. Η προβληματική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου κάνει τη ζωή των συμπολιτών μας χειρότερη.

Η απαρτία του δεν θα μπορεί να στηρίζεται κατά κανόνα στο φιλότιμο των εκτός πλειοψηφίας παρατάξεων. 

Στράτος Γεωργούλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ο Άλλος Δρόμος»