Επίθεση μετανάστη σε ταξιτζή της Μυτιλήνης.. για ένα κινητό | Συλλήψεις για ληστεία, κλοπή, υπόθαλψη εγκληματία, απειλή και εξύβριση και 5.000€

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Μυτιλήνη, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (21-07-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της υπόθαλψης εγκληματία, της απειλής και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 23χρονος το Σάββατο το πρωί, αφαίρεσε από σταθμευμένο Δ.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, τραυμάτισε αυτόν στο χέρι για να διατηρήσει το κινητό στην κατοχή του. Ακολούθως τράπηκε σε φυγή.



Κατά τον εντοπισμό του 23χρονου από αστυνομικούς, ο 30χρονος προσπάθησε με ενέργειες του να ματαιώσει τη σύλληψη, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς αλλά και ιδιώτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 30χρονος αλλοδαπός, προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Μυτιλήνη, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα 28χρονου ημεδαπού μία (1) τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας -250- ευρώ περίπου και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.